Autorijles-Vleuten

Autorijles, schakelauto of automaat

Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met rijlessen. Je kunt dan ook een tussentijdse toets doen. Wanneer je 17 bent is het mogelijk om praktijkexamen auto te doen. Rijles volg je natuurlijk bij een geschoolde, ervaren en professionele rijinstructeur. Autorijschool HELMA beschikt over een jarenlange ervaring zodat we je op de beste manier kunnen begeleiden bij het behalen van je autorijbewijs. Heb je te maken met Autisme, AD(H)D of faalangst? Wij zijn speciaal getraind en gecertificeerd voor een optimale begeleiding. Onze lesauto’s zijn veilig, modern en perfekt onderhouden en je kunt kiezen uit schakel of automaat. In onze auto’s wordt niet gerookt. Heb je al eens gedacht aan de Rijopleiding in Stappen?

Renault Captur (schakel)

Renault Kadjar (automaat)

Renault Clio (schakel)

Kies je voor RIS of gewoon?

Als autorijschool zijn wij groot voorstander van de RIS, Rijopleiding in stappen. Deze vorm van een rijopleiding bestaat uit 4 praktijktoetsen. De eerste 2 toetsen doe je bij ons als autorijschool, de 3e bij het CBR (met dit proefexamen kun je vrijstelling behalen); en de 4e toets is het officiële praktijkexamen. Hier ben je dan extra goed op voorbereid. Wij werken met een leerlingkaart. Hierop zie je precies hoe ver je bent met je rijopleiding. Ook staat op de kaart waar je nog aan moet werken en hoe je ervoor staat. Je vorderingen hou je zelf ook bij in het RIS-boek. Klik hier voor meer informatie over RIS

Pakketaanbiedingen

Hieronder zie je de verschillende lespakketten die door Autorijschool Helma worden aangeboden. Wij adviseren het RIS-pakket maar je kunt ook kiezen voor één van de andere pakketten. De lespakketten  hoeven niet in 1 of 2 keer betaald te worden. Je kunt, in onderling overleg, gespreid betalen zonder extra kosten. De genoemde prijzen zijn geldig tot 31 december 2022. ABN AMRO IBAN : NL69ABNA0475138007 Niet gebruikte lesgelden worden terugbetaald.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil je meer informatie of een proefles aanvragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Chat openen
1
Hallo, waar kunnen we je mee helpen?